Equip

Mario Tarragó

Idea original, direcció, disseny i obra sobre paper.

(1971). Des de ben petit, 7 anys, que va amb un pinzell a la mà i
que es mou entre colors i formes que comencen a dibuixar la seva imaginació i talent artístic. La seva passió per l’art no para de créixer i ja l’any 1988 entra a estudiar il·lustració a l’escola Pau Gargallo. L’any 1993 juntament amb altres artistes funda l’estudi de creació artística,  L’estudi, on en un ambient creatiu va fent madurar la seva intuïció i expressivitat com a artista plàstic. Fortament influenciat per l’expressionisme, el seu to de veu canvia quan parla de Tamayo, Picasso, de les atmosferes sordes Edward Hopper, o el món oníric de Balthus. Al llarg de la seva carrera en Mario Tarragó ha fet desenes d’exposicions tan individuals com col·lectives com per exemple, Lágrimas negras, Casa de Cultura, Formentera, el 2003, o “Tiempos Modernos” Galería Plataforma, Barcelona. Tant intuïtiu com atent a l’error tècnic, en Mario es reinventa a cada pinzellada i a cada projecte com per exemple en aquest Lovyu experience.

Josep Sebastià (Lagarto)

Disseny de construcció i muntatge.

(1970). Altrament conegut com a Lagarto, comença la seva carrera com a constructor d’escenografies i estructures dins del marc de la companya de teatre Cia Sarruga. Viatjant pel món va aprofundint en aquesta especialitat que més tard el porta a treballar per publicitat i cinema. El 2007 funda junt amb altres companys la Cia Discípulos de Morales, on dissenyen, construeixen i dirigeixen diversos espectacles de teatre de carrer com Pakonstein i Bosco, viaje al Infierno. L’any 2008 funda el seu propi taller El Taller del Lagarto des del qual sortiran centenars d’escenografies, ficticis, decorats per vestir tota mena d’espectacles, festivals i productes audiovisuals. Per exemple l’any 2010 amb motiu de Badalona Capital de la Cultura Catalana, li encarregaren la direcció artística i tècnica, així com la producció i la construcció de l’escenografia de l’espectacle SPECULUM.

Eva Hibernia

Poesia i veu.

És dramaturga i poetessa especialment interessada en la intersecció de llenguatges artístics. En la seva càmera ha aportat la seva mirada en multitud de disciplines. És autora d’una trentena de textos teatrals com teatre Victorina (dentro de Plumas, jaulas y collares. Antígona, 2022) o Debajo de la piel, dragón (dentro de Quebradas. Edual, 2022). Juntament amb la companyia Delirio va poder experimentar i participar en diversos projectes escènics multidisciplinaris entre els quals destaquen Reina Coralina (Obrador de la Sala Beckett 2005, Museo de Historia de Catalunya 2018) Punt de Trobada (Forum de las Cultures, 2004). Els textos de l’Eva han estat traduïts a 6 idiomes i ha estat premiada per varis dels seus treballs i produccions El arponero herido por el tiempo (Accèssit Premio Nacional Marqués de Bradomín 1997), La América de Edward Hopper Premio Max Revelación por Cataluña y Premio de la Crítica a la mejor iluminación. Com a poeta la podem llegir en diferents reculls com per exemple (Puse mi cabeza al norte de los bosques & calendario de mis huesos. Invasoras, 2022). Amb tota l’experiència en la seva mirada, també es dedica a la pedagogía com a coach d’escriptors.

Caridad González

Comunicació, Màrqueting Digital i Storytelling.

Experta en Comunicació, Màrqueting Digital, Creativitat publicitària i Storytelling, amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit offline i online. Ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional en comunicació i creativitat publicitària en agències tan reconegudes com Weber Shandwick, Contrapunto o Shackleton, on ha treballat per a grans marques com Diageo, Kellogg’s, Heineken, Mercedes-Benz, El Corte Inglés, Smart o JcDecaux, entre altres. Compta amb un Màster en Creativitat publicitària Zink!, essent llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid. Té al seu haber diversos premis de creativitat Drac Novell (UAB) 2006 i una short list als premis LAUS ADG 2007. El seu gran interès per les noves tecnologies, l’experiència de l’usuari i l’art en qualsevol de les seves manifestacions l’ha portat a col·laborar en nombrosos projectes artístics, alguns d’ells propis. Actualment, exerceix com a responsable de comunicació i continguts a LOVYU Experience, una tasca que compagina amb el seu càrrec de Global Social Media Manager a Wall Street English, una empresa d’educació d’àmbit internacional amb presència en més de 31 països del món.

Irene Molina

Edició i muntatge audiovisual.

És una muntadora amb un Màster en Muntatge de Cinema a l’Escola de Cinema de Barcelona ESCAC. Ha treballat com a muntadora en documentals com “Francesca i l’amor” i “Fuerza, Cuerpo, Embrujo: The Making of a Dior Cruise collection” totes dues dirigides per l’Alba Sotorra. També ha treballat com ajudant de muntatge a les pel·lícules Kobane dirigit per l’Özlem Yaşar i Simas song dirigit per la Roya Sadat. A més a més, ha treballat en curtmetratges dels quals destaquen: el curtmetratge documental [B]ELLAS dirigit per Clara Rodríguez Arasanz i Laia Suru Valverde, guanyador dels Premis Joves Creadores de La Bonne i l’Ajuntament de Barcelona i seleccionat al Festival de Málaga. Tan mateix ha muntat The Ghost Light, curtmetratge dirigit per Kristen Dania, seleccionat al Rome Independent Prisma Awards i amb menció d’honor al New York Movie Awards.